Політика щодо обробки персональних даних

1. Загальні положення

  • 1.1 Цей документ визначає порядок обробки VRP Consulting (далі - Компанія) персональних даних.
  • 1.2 Дія цієї Політики поширюється на всі дії, що здійснюються в Компанії з персональними даними з використанням засобів автоматизації або без їх використання.
  • 1.3 Справжня Політика підлягає актуалізації в разі зміни законодавства України про персональні дані.

2. Принципи і умови обробки персональних даних в Компанії

    2.1 Компанія здійснює обробку наступних персональних даних: — персональні дані користувача, вказані ним при заповненні форм на сайті або надані Компанії іншим шляхом:
  • — файли cookie;
  • — текстові, фотографічні і мультимедійні файли, що завантажуються користувачем;
  • — Компанія здійснює обробку персональних даних таких суб'єктів: — претендентів на заміщення вакантних посад - в складі і терміном, необхідними для прийняття Компанією рішення про прийом або відмову в прийомі на роботу і формування кадрового резерву;
  • — фізичних осіб за договорами цивільно-правового характеру, представників контрагентів - в складі і терміном, необхідними для укладення та виконання договору, стороною якого є суб'єкт персональних даних.
    2.2 Терміни обробки персональних даних визначені з урахуванням:
  • — встановлених цілей обробки персональних даних;
  • — термінів дії договорів з суб'єктами персональних даних;
  • — термінів зберігання документації, встановлених внутрішніми нормативними актами Компанії;
    2.3 Компанія здійснює обробку персональних даних на законною і справедливою основі.
    2.4 При обробці персональних даних забезпечуються їх точність, достатність, а в необхідних випадках і актуальність по відношенню до цілей обробки персональних даних.
    2.5 Компанія не розкриває третім особам і не поширює персональні дані без згоди суб'єкта персональних даних (якщо інше не передбачено законодавством України).
    2.6 У Компанії не створюються загальнодоступні джерела персональних даних.
    2.7 Компанія здійснює обробку персональних даних з використанням засобів автоматизації та без їх використання.
    2.8 Компанія припиняє обробку персональних даних в наступних випадках:
  • — після досягнення цілей їх обробки, або в разі втрати необхідності в досягненні цих цілей;
  • — на вимогу суб'єкта персональних даних, якщо оброблювані в Компанії персональні дані є неповними, застарілими, неточними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки;
  • — в разі виявлення неправомірної обробки персональних даних, якщо забезпечити правомірність обробки персональних даних неможливо;
  • — у разі відкликання суб'єктом персональних даних згоди на обробку його персональних даних (якщо персональні дані обробляються Компанією на підставі згоди суб'єкта персональних даних);
  • — у разі ліквідації або реорганізації Компанії.

3. Права суб'єкта персональних даних

    Суб'єкт персональних даних має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
  • 3.1 знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • 3.2 отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  • 3.3 на доступ до своїх персональних даних;
  • 3.4 отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, окрім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • 3.5 пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • 3.6 пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • 3.7 на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • 3.8 звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • 3.9 застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • 3.10 вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • 3.11 відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • 3.12 знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • 3.13 на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки;
  • 3.14 Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано Компанії згідно цієї Політиці, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії на електрону пошту hello@vrpconsulting.com.

4. Оновлення Політики конфіденційності

    Ми можемо оновити дану Політику конфіденційності в будь-який час без попереднього повідомлення користувача. Перевірити актуальну версію Політики конфіденційності Ви можете на цій сторінці.